.

.

ZHANGCHI Б. Колесни Сачмен Треньор,Ab Роликовое Колесное Тренажерное Обзавеждане, Двоен Комплект колесен с два Режима на силовата Фитнес тренировка във фитнес залата и?

ZHANGCHI Б. Колесни Сачмен Треньор,Ab Роликовое Колесное Тренажерное Обзавеждане, Двоен Комплект колесен с два Режима на силовата

BGN 26.88
Налично
Налично

❣ Брюшное колелото : упражнение за цялото тяло, формирането на перфектното тяло-това не е мечта, нескользящая конструкция валяк; фитнес колело, което може да реши вашите проблеми, да ви върне обратно, за да се разбере колелото на корема, и лесно е да имате хубаво тяло. ❣ Отличен дизайн : износоустойчива противоскользящий, зърно автомобилни гуми, перфектно сцепление, отказ от подхлъзване; удар външен пръстен голямо сцепление; двуцветен мека гъба; силна носеща способност. ❣ Различни методи на тренировка : колесни валяк можете да използвате, за да смажат мас, да ви помогне да отслабнете и формата на тялото ви.Той може да помогне да се простират и тренирате мускулите на корема, ръцете, гърдите, раменете и гърба. ❣ , Приложими за всички нива : Нашето колело е подходящ за всички нива на фитнес, от начинаещи до напреднали.Независимо от това, дали сте възрастен, мъж, жена или дете, това е вашият идеален симулатор за коремните мускули, но той не се препоръчва на хора с проблеми в кръста. ❣ Това брюшное колелото, произведено от екологично чисти материали.Той е екологично безопасен и може да тренирате мускулите за изграждане на перфектното тяло.Функция на продукта : корема и стомаха, тренирайте мускулите на ръцете.Име на продукта : колелото на здравето на стоки с двойно предназначение.Опаковка на продукта : цветна кутия опаковка.Наколенник : изработен е от екологично чисто и без миризма PVC материал Цвят : черен Размер : 34 см. * 18 смесЛи имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Спецификация

Избор на клиенти