.

.

UXZDX Творчески Електрически кофа за Боклук Домакински Индукционный кофа за Боклук с Капак Умен Безконтактен Кухненски Тоалетна кофа за Боклук (размер : 14л)

UXZDX Творчески Електрически кофа за Боклук Домакински Индукционный кофа за Боклук с Капак Умен Безконтактен Кухненски Тоалетна

BGN 546.87
Налично
Налично

Един ключ нормално отворен режим, просто натиснете бутона с дясната си ръка и капакът ще се отвори в продължение на дълго време за непрекъснато използване или рециклиране на големи количества отпадъци. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Мощен кухненската кофа за боклук. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има повече продукти на избор. Размер се измерва ръчно.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли - ефективно. Поради разлика в осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.Тиха замедляющая дизайн, ефективно снижающая шум на затваряне, създава тиха и комфортна среда на обитаване. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци в резервоара.Той има модерен, стилен дизайн, който изглежда страхотно в кухнята или в офиса и допълва всеки интериор.100% Без докосване!Тялото може да се реализира автоматично отваряне и затваряне на капака, без да докосвате боклуци резервоара, поддържане на въздуха в затворени помещения чист и което го прави по-здрави без контакт.Материал : АБСПродукт капацитет : 10Л / 2,6 литра, 14л / 3,6 литра Област на приложение : спалня, кухня, дневна, офис и т.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли - ефективно.Ние ви препоръчваме да използвате този кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Спецификация

Избор на клиенти