.

.

Електронни Домашни Любимци Куче Играчка - Интерактивно Кученце е Умен Робот Играчки Реагира на Докосване, led Очи Запис Пее Сън. for Age 3 4 5 6 7 8 Year Old Boys & Girls | Идея за подар

Електронни Домашни Любимци Куче Играчка - Интерактивно Кученце е Умен Робот Играчки Реагира на Докосване, led Очи Запис Пее Сън.

BGN 7.19
Налично
Налично

Нашият робот - куче никога не ви разочарова и винаги ще бъде готов да играе и да откликвам на всеки обич и внимание.Малко кученце жадува да си поиграе и да се забавлява вас.Колкото повече играете, толкова по-щастливи ще бъдат.Достатъчно потупване ги. [Сензорна функция]Тези интерактивни кученца светват очите и да реагират, когато дълго гладите главата си.Кученце много харесвам твоето докосване. [Записване]Ние се чувстваме - ни сладко кученце е страхотно за всички деца, защото нашите кученца са три вида звуци. [Нещастен/happy функция ]Когато вие се дуете кученце в носа,кученцето ще бъде нещастен.Когато нежно высморкаетесь кученце в носа,кученце ще е много щастлив и поцелует вас.Кученце ще ви се доверят и ще могат да споделят истории, тайни и емоции заедно!. [Функция сън] : Puppy също се уморяват.Когато внимателно поставете кученце в ръка,кученцето ще затвори очи и да заспи.Цвят : Син.

Спецификация

Избор на клиенти