.

.

Zety Corp голям Капацитет 8 Кутия Подвижен Инструмент Съкровище на Преносим Кутия За Инструменти Организатор на Колела, Шкаф за съхранение на Инструменти (Студен, Черв?

Zety Corp голям Капацитет 8 Кутия Подвижен Инструмент Съкровище на Преносим Кутия За Инструменти Организатор на Колела, Шкаф за

BGN 207.99
Налично
Налично

【EASY TO MOVE & STOP】е Оборудван с четири колела, включително два универсални колела, две колела ориентация, с две спирачки помагат да си инструментален шкаф на място. 【Интимен дизайн】1, Всяка чекмедже е оборудван нескользящим вложка, включително и горните кутии. 2, Бар на замъка кутия за предотвратяване на изплъзване кутия. 3,Много дупки, закачалки в долния шкаф и също така осигуряват четири куката. 4, Две сейфовых замъка с ключовете могат да бъдат добре затворени, за да се запази средства в тайна. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Набор от инструменти е изработена от висококачествена студено валцувани стоманени, а колелата са изработени от гумен и пластмасови композитни материали. 【ВИСОКО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】Набор от инструменти, с 8 чекмеджета, подвижни най-горния шкаф и долен шкаф, те осигуряват достатъчно място за класификация на инструментите в зависимост от техните характеристики или размер. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ на】Благодарение на подобрена система с 8 чекмеджета този кутия за инструменти, предназначени не само за вашия гараж!Той е идеален за всички видове хоби или домашна употреба.Цвят : Студен, червен.

Спецификация

Избор на клиенти