.

.

JUSTDANMING 1 бр. Плюшевое седалка за тоалетна CushionSimple Стил Пръстен за тоалетна Pad Светкавица Вид на Пръстен за Тоалетна Възглавница Капак на тоалетната чиния, Аксесоари ?

JUSTDANMING 1 бр. Плюшевое седалка за тоалетна CushionSimple Стил Пръстен за тоалетна Pad Светкавица Вид на Пръстен за Тоалетна

BGN 12.32
Налично
Налично

Нашите продукти са изключително надеждни качество, изработени от висококачествени материали, перфектно подбрани за вашите нужди, икономичен и лесен за монтаж!.Изработен е от висококачествен материал, изключително мек и удобен, седалката на тоалетната чиния еластично, може да се разпъне като нищо, и той е точно подходящ за унитазу.Нека ти попрощаешься от студ студ през зимата.Стилен дизайн създава по-добра атмосфера и настроение.Топлина, комфорт, по-мек материал, липса на дразнене на кожата.Добре дошли в нашия магазин, вашето седалка за тоалетната чиния-най-добрият избор!Име : Възглавница за тоалетна Материал : plush Quantity : 1 pc Size : Подходящ за тоалетна в рамките на 36*43 см,моля измерете тоалетен пръстен, преди покупка Предимство : моющийся/за многократна употреба.

Спецификация

Избор на клиенти