.

.

SONORO KATE Bed Sheet Set Супер Мек Микрофибър 1800 Thread Count Luxury Egyptian Sheets 16-Inch Deep Pocket _BOS_ Извивка-4 бр. (Спа-син, queen)

SONORO KATE Bed Sheet Set Супер Мек Микрофибър 1800 Thread Count Luxury Egyptian Sheets 16-Inch Deep Pocket _BOS_ Извивка-4 бр.

BGN 59.92
Налично
Налично

???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? : Кажете сбогом на бръчките и такива досадни задължения, като гладене на дрехи, както и поздоровайтесь с уютно, меко и удобно спално бельо!. ???????????????????? ????????????????Лукс комплект чаршаф 4шт - 1 апартамент чаршаф 90"x102", 1 приталенная чаршаф 60"x80"x16",2 калъфки 20"x30".Дълбоки джобове, които са подходящи за матраци с дълбочина до 16 инча с гумена лента около подогнанной кърпи.Тези листове блокировка и за да отговарят по-добре, отколкото всеки друг набор от листа!Комплект от чаршаф, предназначени за инсталиране в почти всички матраци с дълбочина не повече от 16 инча.Благодарение на повече еластичност и здрав ластик оборудвани чаршаф плътно прилепнала към вашия матрака. ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? : Изработени от сверхмягкой двойна матова тъкан от микрофибър серия 1800, тези ултра-плюшени листове вплетени с тънка изработка.Страхотен избор на цветя ще допринесат за вашата спалня изглежда на корицата на списание. ???????????????? ???????????????? – Нашите луксозни кърпи не са боядисани, не са прегънати и не морщатся!Те се сливат в колата в студена вода и бързо да изсъхне в пералната машина!Те са по-трайни, отколкото памучни кърпи. ???????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????? - Ние приемаме всякаква причина, по всяко време на връщане, независимо от това, ден, месец, година или дори повече.До тогава, докато не сте доволни, можете да изберете връщане на стоката.Това е нашата увереност в качеството на продуктите и отдаденост на клиентите.Свеж комплект спално бельо винаги е добре дошъл, независимо дали става дума за собствената си легла или за подарък.Каквато и да е причина, на тези меки и уютни кърпи-чудесен избор.Използването на висококачествени тъкани-с това започва всичко.Висококачествен плат от микрофибър диша, не оставя петна.Добър шевни бод и изящна изработка намаляват свободна нишка.След нашите непрестанни усилия ние знаем, какво е необходимо за създаване на надежден набор от чаршаф, който може да се мие и да се използва отново и отново.

Спецификация

Избор на клиенти