.

.

Обичай Калъф за Apple iPhone 7Plus/8Plus Персонализирани Потребителски Калъф за мобилен телефон с Участието на-Адаптивни Тънък мек и твърд гума монтаж устойчив на удари Защи?

Обичай Калъф за Apple iPhone 7Plus/8Plus Персонализирани Потребителски Калъф за мобилен телефон с Участието на-Адаптивни Тънък

BGN 5.58
Налично
Налично

✅ създай свой собствен калъф за телефон Е индивидуален калъф ще Можете да изберете най-щастливият например сцената на сватби, абитуриентски рожден ден на юбилейното парти на меден месец "свети Валентин" щастливо време на възпоменателна снимка, за да изтеглите и персонализиран текст и логото също са приемливи обвивка за вашия i Phone.Този удароустойчив, многослоен гел е съвместим с i Phone 7plus и iphone 8plus. ✅ идеален подарък за Коледа Halloween ден на благодарността рожден ден за мъже, жени, приятели. ✅ Висококачествен персонализирани калъф за телефон Подходящ за i Phone 8plus и iphone 7plus индивидуален лого изображения и текст, отпечатан на гърба на капака прозрачна, прави вашият мобилен телефон уникален и привлекателен. ✅ Поддържа безжично зареждане.Позволява бързо зарежда повечето безжични зарядни платформи и устройства, iphone plus 8 и iphone 7 plus case labrador. ✅Отпечатано в САЩ с матово покритие с висока разделителна способност.Гарантирани никога не избледняват и не изчезва.

Спецификация

Избор на клиенти