.

.

Mayplus Силикон Обяд-Бокс за многократна употреба Хранителната Контейнер Тост за Опаковане на Плодове Чанта За Съхранение на Закуски Сандвич-Бокс за Офис Работник Ку?

Mayplus Силикон Обяд-Бокс за многократна употреба Хранителната Контейнер Тост за Опаковане на Плодове Чанта За Съхранение на Закуски

BGN 8.41
Налично
Налично

1. Прясна храна : Множество скоростна закуски Мейджи държи храна далеч от въздуха, така, че храната е по-свеж и по-лесно да открият и затворят.Множество кутия за закуски има предимството, че тя е здрава. 2. Лесен за почистване : Това множество скоростна препечени сандвича е направена от материал силикон качеството на храната с загерметизированной капак, който герметична и е лесен за почистване!Изплакнете с чиста вода, след това подсушете.Могат да се мият в съдомиялна машина. 3. Малък и портативен : За защита на сандвич с препечен от страх щам, който е съвместим с различни размери на филийки; сандвич-чанта представлява компактна и подредена опаковка, лесно пренасяната при излизане навън, и може да бъде поставен директно в джоба или в чантата си. 4. Мултифункционална употреба : Този обяд-бокс, подходящи за всички възрасти.Много подходящ за родители и деца, учене, работа или пътуване.Използвайте пакети за сандвичи, потребителите, домашно приготвени сладкиши, цели парчета от плодове и т.н. Специална област, която може да бъде написана, е удобно за вас, за да си водите бележки за чанти love food. 5. Спаси земното време : използвайте тези кутии за закуски, за да замени всички найлонови торбички, които винаги носите със себе си!Това е един лесен начин да окажат положително влияние в света и да се намали количеството на създадената от вас боклук.Опаковъчен лист : Сандвич-кутия*1вес : около 116 граммМатериал : хранително-вкусовата силикон и PPName : Сандвич-тост Snack Box Size : около 15.5*15.5*2.5 СМ/6.10*6.10*0.98 inch Features : Забележка : При загряване в микровълнова фурна не забравяйте да се свали полипропиленовую устройство дограма!.

Спецификация

Избор на клиенти