.

.

BESPORTBLE Стъклен буркан За Съхранение на Хранителни Продукти, Въздух, Хранителни Контейнери, Запечатани Хранителна Банка Чай Туба Бутилка за Подправки, Захар, Сол, Ча?

BESPORTBLE Стъклен буркан За Съхранение на Хранителни Продукти, Въздух, Хранителни Контейнери, Запечатани Хранителна Банка Чай

BGN 18.64
Налично
Налично

Подходяща чаена кутия за съхранение на всички видове галантереи и сладкиши.Кутия за съхранение на чай е добър за съхранение на сухи продукти, може да се използва като кафе, банка, кутия за съхранение на чай, захар банка, контейнер за сол и пипер, конфетная банка, гърне с мед и много други.Изработен е от висококачествен материал чаена филтъра за дълго и трайно ползване.Нека храната да останат по-дълго в прясно състояние, безопасна и удобна чаена кутия за опаковане.Той има проста конструкция чаена кутийки, но много практични за употреба, за да ви донесе много удобства.Характеристики - Цвят червен.- Материал Термостойкое стъкло, смола.- Размерът на 14. 50 X11. 00 X11. 00cm Пакет включително 1pc загерметизированный резервоар.

Спецификация

Избор на клиенти