.

.

Bpaqwedfsd кофа за Боклук Вторична преработка на Хартиена кошница се Вписва в тесни дупки и странно място за кухня, Спални, офис (Цвят : C1)

Bpaqwedfsd кофа за Боклук Вторична преработка на Хартиена кошница се Вписва в тесни дупки и странно място за кухня, Спални, офис

BGN 22.13
Налично
Налично

▼Сверхмощное пластмасова вътрешна кофа може лесно да извлече за удобно рециклиране на отпадъци. ▲ Стилно кофа за боклук с модерен дизайн, лесно се побира в тесните врати и странни пространство в кухнята, в банята, в спалнята или офиса. ▲ Може да се използва в бюрото за увиване на чаени пакетчета или дъвки.В резултат на това мини - кофа за боклук е абсолютен асистент на офис работници, шивачи, кафе дейци, домакини и т.н. ▲ Лесно протирается влажна кърпа и има zakruglennoe дъното, без пукнатини за попадане на мръсотия, прах или течности. ▲ Стилен цвят и елегантен дизайн за подобряване на съществуващия декор.Леко закрывающаяся делото намалява шума от отваряне/затваряне и удължава живота на изделияматериал : пластикразмер(Dia x H) : 13,5 см х 16,3 см/5,31 инча x 6,42 инча.

Спецификация

Избор на клиенти