.

.

Futurebatt Гейм Контролер за PS4, Безжичен Bluetooth Контролер за PS4/Pro/Slim/КОМПЮТЪР, Дистанционно Управление с Геймпад с Вход за стереогарнитуры/тъчпада/Шестиосевое Управлени?

Futurebatt Гейм Контролер за PS4, Безжичен Bluetooth Контролер за PS4/Pro/Slim/КОМПЮТЪР, Дистанционно Управление с Геймпад с Вход

BGN 20.79
Налично
Налично

Ако търсите гейм контролер за PS4, това ще бъде вашият най-добър избор.Това е страничен продукт, произведен не е оригинално, но с по-добра производителност на доста разумна цена.Параметри на бутона Share бутон D Pad (нагоре, надолу, надясно, наляво) Бутона за действие (триъгълник, кръг, кръст, квадрат), за да Предизвика бутона (R1, R2, L1, L2) Тъчпад бутон Супер съвместимост Безжичен контролер PS4 осигурява безпроблемна и непрекъсната работа при свързване на конзола за PS4/PS4 Pro/PS4 Slim или всеки друг КОМПЮТЪР/телефон/планшету.Не е необходимо в драйвера или допълнителни операции, се поддържа изключително Bluetooth, това е готов продукт, който можете да играете на различни платформи.Съвместимост с конзола PS4, КОМПЮТЪР и операционна система Android.Gyro Turbo & Dual Shock Оборудван с подобрена функция на 6-аксиални жироскоп и поддръжка на функция за откриване на движение, усъвършенстван двигател дава по-силна вибрационна обратна връзка за по-вълнуваща игра опит.Висока прецизна D-pad D-pad-това е неклассифицированная и висока инжекция операция, тя може да получава сигнали работа с нулево отклонение, което е с висока чувствителност и опростява обработката на игра тип.Нескользящая и анти-потовая дизайн на Дръжката е удобна за продължителна ръкохватка, която е проектирана с не-мини и антипотеющие материали.Повърхност е приятна на допир, а не е просто обикновен стар пластмаса.Upgrade Layout PS4 gamepad controller-това е exquistite, създаден за вашето отлично игрален опит.Оптимизиран за оформлението на бутоните и высокочувствительные двойни аналогови джойстици ви позволяват да се увеличи точността на определяне на критични точки и да се опрости играта като същевременно намаляват времето за реакция.Инструкция за свързване : 1. Свържете USB кабела към конзолата PS4 и тази на контролиращия орган. 2. Натиснете бутона HOME, за led панел избухва. 3. Когато светлинна ивица е винаги включен, връзката винаги е включено.

Спецификация

Избор на клиенти