.

.

Маса за лаптоп за легло, KLEAR Регулируема Маса за лаптоп височина, Ъгли, Сгъваем Портативен Бюрото за вашия Лаптоп, Маса за Лаптоп за храна, на Работа, на Писане, Игри, ?

Маса за лаптоп за легло, KLEAR Регулируема Маса за лаптоп височина, Ъгли, Сгъваем Портативен Бюрото за вашия Лаптоп, Маса за Лаптоп

BGN 63.99
Налично
Налично

[Масата лаптоп на кожата ПВК] : Повърхността на маси за лаптоп КЛЕАР направена материал за опазване на околната среда и кожата ПВК хигх-денситы, ви носи най-доброто визуално и тактилно наслада. [Регулируема маса на тавата легла лаптоп] : Тази маса е оцелял легла лаптоп приема автоматична конструкция на замъка, можете да направите бърза промяна във височината лесно(регулируема от 9.4"-12.6").Освен това, можете да регулирате ъгъла на наклона на работния плот по ваш вкус(0-36°). [Сгъваема маса за лаптоп за легло] : Тази маса за лаптоп може да се сгъва на два крака за лесно съхранение, освен това, ние също са включени в комплекта джоба на съвсем малък, лесен за носене на масата и да се избегне прах. [Голям диван-маса] : Не просто масичка за лаптоп за легло, размер на плота е 23,6*15,7 инча, максимална товароносимост 88 килограма и удобно пространство за краката.По този начин, този стилен маса за лаптоп може да се използва за легло/диван/на пода/на открито, подходяща за училище, работа, хранене, гледане, писане, четене и рисуване. [24 ЧАСА ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ] - Всеки въпрос за легла маса за лаптоп и писма, моля, свържете се с нас по електронна поща за първи път.Имаме подмяна в рамките на 12 месеца и професионално обслужване на клиенти.

Спецификация

Избор на клиенти