.

.

CR&SNG 96Pieces Детски фалшиви нокти детски момичета натиснете кратко изкуствени фалшиви нокти прекрасен предварително лепило пълно покритие акрилни калъф за нокти дет?

CR&SNG 96Pieces Детски фалшиви нокти детски момичета натиснете кратко изкуствени фалшиви нокти прекрасен предварително лепило

BGN 8.72
Налично
Налично

♦Лесна работа : Забавни момичета режийни ноктите, сигурност и лекота на използване за деца.Не трябва да се прилага гел-лак или лак за нокти, и можете да получите чудесни нокти на краката.Лесно премахване на топла вода. ♦Висококачествен материал ABS : Люспести ноктите са изработени от висококачествен материал, издръжлив, не е лесно да се счупи, добра гъвкавост, са безопасни за нокти деца.А нашите общи ноктите изящно обработени с ярки цветове и отчетливи линии. ♦Разнообразен размер : всяка кутия съдържа 24 бр доста фалшиви накрайници за нокти с различни размери, които са подходящи за повечето от пръсти, което е удобно, за да изберете подходящия размер, който е подходящ за всеки пръст на децата, този комплект може да бъде прекрасен подарък. ♦Приказно режийни ноктите s са проектирани с богата красиви модели.Сладки елементи, като мультяшные животни, дъгата, плодове, популярни сред младите момичета.Те са подходящи за Коледа, Хелоуин, маскарадните партита, сватби, партита, ежедневни дрехи и т.н. Как да използвате : . 1.Отполируйте ноктите и почистете повърхността на ноктите. 2. Изберете желания размер прижимных пирони за всеки пръст. 3. Нанесете ги върху ноктите и натиснете в продължение на 15 секунди. 4.Отрежете излишното.Съвети за премахване на:. 1. Потопете ноктите си в топла вода за 3 минути, след това внимателно отстранете ги. 2. Не изваждайте го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на нокътя. 1. Фалшиви нокти CR, изработени от висококачествена ABS-материал, трайни и трайни, го е лесно да се прекъсне. 2. Разнообразна комбинация за вас на избор, добре е подходящ за подаръци за рожден ден, коледни партита, пълнители Пинаты,слот награди и тематични партита.Този предмет предварително залепени и не се нуждае от клею за нокти.Да, нашите детски нокти са подходящи за деца на възраст над 5 години.Това е много просто, ние имаме подробни инструкции стъпка по схеми, които ще ви помогнат да завършите.

Спецификация

Избор на клиенти