.

.

Лак За Нокти Шейкър, ABS 5200RPM Преносим Интелигентен Зондирующий Електрически Течен Миксер 10S Равномерно Разклащане на Колата Лак За Нокти Шейкър Пигмент Разклащане ?

Лак За Нокти Шейкър, ABS 5200RPM Преносим Интелигентен Зондирующий Електрически Течен Миксер 10S Равномерно Разклащане на Колата

BGN 61.67
Налично
Налично

☃【ЛАК ЗА НОКТИ шейкър】Нашите бутилки вибратор е изработен от висококачествен материал ABS, която е безопасна, устойчива и износостойким.Специално проектиран за течности, такива като лак, UV-гел, пигмент татуировки и т.н. идеален за маникюрного техника,набирането на лак за нокти,може да се използва у дома,в хола. ☃【ИНТЕЛИГЕНТНО НАБЛЮДЕНИЕ】Нашия шейкър за лак за нокти-това е интелигентно наблюдение, за да тичам, прост и удобен за употреба, спестяване на време и усилия.Противоскользящее основа, той е стабилен и здраво, когато машината работи.Полски шейкър прави лак за нокти добре смесени, гелове вече не са шарени и лъскави лакове покриват по-добре, отколкото когато и да било перфектно, без мехурчета.Добър подарък за баба лакове за нокти. ☃【СТАБИЛНО PERFORAMNCE】Нашия шейкър пигмента на татуировката, чрез завъртане на скоростта достига до 5200 rpm, увеличава ефективността на работа.Може да работи непрекъснато в продължение на дълго време, и само за 10 секунди се разклаща равномерно мастило.Когато вашият лак просидит известно време, той урежда и отделится. ☃【СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ И УСИЛИЯ】Нашия шейкър мастило за татуировки малък размер и преносимост, е прост и лесен за използване, нашият полски миксер помага за запазване на старите полски и модела боя от количество и облекчава болката в китката от разклащане на полиролей.Добър подарък за жена. ☃【100% без риск за ЗАКУПУВАНЕ на】, Скъпи приятелю, ние предлагаме 24-часово обслужване на клиентите и 12-месечна гаранция за удовлетворение за напълно без риск покупка, и вашата оферта ще ни помогне да се подобри продукти и осигуряване на по-добри продукти.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща без колебание, а ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.

Спецификация

Избор на клиенти