.

.

HLMSKD 150cmx200cm Микрофибър кърпи за баня са Супер меки абсорбиращи и быстросохнущее Спортни настилки мултифункционална кърпа (цвят : A, размер : 150cmx200CM)

HLMSKD 150cmx200cm Микрофибър кърпи за баня са Супер меки абсорбиращи и быстросохнущее Спортни настилки мултифункционална кърпа

BGN 314.15
Налично
Налично

Универсална кърпа-може да се използва като кърпи за баня при къпане или къпане.Тя може да се използва като фитнес - чаршафи или кърпи за йога във фитнес залата или у дома.Бързосъхнеща, мек и удобен плат.Сверхтонкое влакна, на допир е много мека.Универсална кърпа, идеална за плуване, бивакуване на открито, на пътуване и почивка.Може да се мие и да се използва отново стотици пъти.Универсална кърпа-може да се използва като кърпи за баня при къпане или къпане.Тя може да се използва като кърпа за фитнес или кърпа за йога във фитнеса или у дома Бързосъхнеща, мек и удобен плат от тънки влакна, много меко мултифункционална кърпа, идеален за плуване, бивакуване на открито, пътуване и свободно време Може да се мие и да се използва отново стотици разспецификация : Пакетът включва : 1*кърпа (с изключение на други демонстрационни продукти)забележки : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката.Благодарим ви!2. Поради ръчно измерване на допустимото отклонение на измерване е 1-3cm Super абсорбиращи, приятелски към кожата и не дразни.

Спецификация

Package includes:
1*towel (excluding other demo products)
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color of the picture. Thanks! :
2. Due to manual measurement, the allowable measurement deviation is 1-3cm :
Super absorbent, skin-friendly and non-irritating. :

Избор на клиенти