.

.

ZERO JET LAG 106L Extra Large Пералня Кошница Сгъваема Кошница За Дрехи Висока Облекло Кошница с Чанта Водоустойчива Стоящ Кутия За Дрехи Тежки Втулки за Дрехи (Бежов)

ZERO JET LAG 106L Extra Large Пералня Кошница Сгъваема Кошница За Дрехи Висока Облекло Кошница с Чанта Водоустойчива Стоящ Кутия

BGN 11.99
Налично
Налично

【ЗДРАВ ПЛАТ И много ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ 】 600 D полиестер достатъчно здрава, за да задържи около 56 килограма на тежки товари.Голям обем може да побере около цяла седмица дрехи, така че можете да се разхождате в пране веднъж в седмицата.Водоустойчива подплата, което го прави не само водоустойчива, но и трайни. 【СГЪВАЕМ И ПРЕНОСИМ】 Можете да я съхранява в малко пространство, тъй като кошница за дрехи може да се сгъва, когато от него не се използват.Найлонов лямчатый презрамка позволява лесно да се транспортира го, когато той е пълен.Така че да пътувате с него-това е страхотно. 【STAND WELL & EASY CARE】 ТЪЙ като има 4 прът, чанта за дрехи може добре да стои дори без дрехи.Както кърпа от платно лесно се почиства.Той е подходящ за къщи, хотели, апартаменти, общежития, колеж, лагери и т.н. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Изтеглете го фиксирайте на върха, прехвърлете през рамото си, и сте готови за работа!Няколко идеи за употреба : идеален за учениците, живеещи в общежитието и привеждане на пране вкъщи, возящих семеен пратката съоръжения на плажа и така нататък. 【Осъществяване】 Mailto : 1×количка за бельо.Безусловно замяна на дефектна стока, в рамките на годината и 30 дни, без излишни движения на обмен и връщане.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща. 1.Лесен е сгъваема, той сам си струва с 4 пръчки. 2.Заредете го фиксирайте на върха, прехвърлете през рамото си-и всичко е готово!. 3.Доказателство за вода и влажна доказателство, защото от нея има водоустойчива виниловую лигавицата. 4.Плат безопасно и здрав, няма да пострада от човешкия организъм. 5.Проста форма и уникален стил, които ви дават чист дом. 6.Кош за мръсни дрехи се използва за преобличане, чанти, завивки и бельо. 7. Използвал по време на пътуване (тя е лека и се сгъва ситно, за опаковки).

Спецификация

Избор на клиенти