.

.

OVBBESS Бродерия Floss Organizer Box - 17 Отделения със 100 твърди пластмасови макари за мулине и 480 стикери с номера на мулине. (Пълен комплект)

OVBBESS Бродерия Floss Organizer Box - 17 Отделения със 100 твърди пластмасови макари за мулине и 480 стикери с номера на мулине.

BGN 11.82
Налично
Налично

Използвайте тези стикери с цифри, за да конфигурирате свои собствени бобина мулине - включва 500 етикети, предварително отпечатани с всички 464 червени и пъстри цветни стаи, както и допълнителни етикети за популярните нюанси и 20 черни етикети.Пластмасови бобина за зъби са идеални, за да се запази нишката на организираната и распутанной.Прозрачно чекмедже за съхранение е 17-дълбоки отделения.Съхранявайте всички удобства за кръстат бод, комплекти за кръстат бод, комплект за бродиране, мулине за бродиране.Вышивальная конец, бродерия с ножици, бродерия с игла, нитевдеватель и нитевдеватель мулине-всичко необходимо и организирана.OVBBESS Бродерия Floss Organizer Box - 17 Отделения със 100 твърди пластмасови макари за мулине и 480 стикери с номера на мулине. (Пълен комплект)Цвят : бял материал : пластмаса Размер на кутията : 22,7 см*13,2 см*4,5 смпакет Съдържание : 100 бр. * разгъната филм 480 малки стикери 1 кутия за хранениятолько посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

Спецификация

Избор на клиенти