.

.

Зубоврачебная конец Избира Високи клечки за Зъби Твърдост Пръчки със Случаи на Строаге, Трайни Зубоврачебные Конец, за да Извлича Петно на зъбите за Пътуване в сем?

Зубоврачебная конец Избира Високи клечки за Зъби Твърдост Пръчки със Случаи на Строаге, Трайни Зубоврачебные Конец, за да Извлича

BGN 9.11
Налично
Налично

【ВИСОКО КАЧЕСТВО SAFE】Зубоврачебные Flossers вземат материал на качеството на храната, еко-содружественный и нетоксический, няма да има никаква вреда за деснам.Не е лесно разгражда и не се поддава на извивката. 【ПРЕМАХВА ХРАНА】конец за Зъби може ефективно почистване на зъбите и премахване на петна на зъбите, без да уврежда венците, поддържане на зъбите здрави.Край на дръжката може да се използва като клечки за зъби, дълбоко почистване на пространството между зъбите и венците. 【КОНЕЦ за ЗЪБИ】конец за Зъби на терени между гъсти зъби и за стимулиране на венците.Макромолекулярная конец за зъби, висока еластичност на кръгла линия, висока якост и износоустойчивост, по-лесно се плъзга между зъбите и премахва нежеланите и грозни остатъци от храна. 【Уникален дизайн ДРЪЖКИ】Нескользящая дръжка, подходящ за радиана, лесно се улавя и работи, ви носи удобство.Хвостовая част от зъбни конци може да помогне в отстраняването на остатъците от храна и по-внимателно почистване на зъбите. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси за зъбни конци.Всички въпроси ще бъдат решени в рамките на 24 часа. 1. Лесно се плъзгат в празнина между зъбите, за по-лесно почистване на зъбите. 2. Кръгла линия е по-тънка, лесно се увеличи разликата между зъбите и това няма да навреди на деснам. 3. Те могат да се насладят както на децата, така и възрастните хора.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Dental Floss
Quantity:
500pcs
Package List:
500 x Dental Floss :

Избор на клиенти