.

.

Шпулька Конци мулине Бродерия, Пластмасов Шпулька Мулине Широко използвана с Ръчна Машина замотки Карта Мулине Държите Пръстени за кораба САМ за шиене за позиция ?

Шпулька Конци мулине Бродерия, Пластмасов Шпулька Мулине Широко използвана с Ръчна Машина замотки Карта Мулине Държите Пръстени

BGN 9.43
Налично
Налично

[Пълен набор от инструменти] Ръчно намоточная машина и нитяные карта, за да се запази пръстени и други инструменти, за да помагат за увеличаване на ефективността на шевни операции. [Достатъчно] В опаковка 120 броя пластмасови макари с конци, което е достатъчно, за да задоволи вашите нужди в бобини с конци. [Използване на функцията] Този комплект нитяных карти ще ви помогне с организиране и разгръщане на останалите направления, запази игли работи, за предотвратяване на техните заплитане. [2 захващане Дизайн] Има два затягане мулине на всяка карта, за да запази края на мулине, можете лесно защелкнуть краищата на телта на правилното място. [Дълъг живот] е Изработен от висококачествена екологично чиста пластмаса, здрав и издръжлив, не се разгражда лесно, има дълъг срок на служба.Функция : 1. [Дълъг живот] е Изработен от висококачествена екологично чиста пластмаса, здрав и издръжлив, не се разгражда лесно, има по-дълъг експлоатационен живот 2. [2 захващане Дизайн] Има два затягане мулине на всяка карта, за да запази края на мулине, можете лесно защелкнуть краищата на телта на правилното място.3. [Достатъчно] В опаковка 120 броя пластмасови макари с конци, което е достатъчно, за да задоволи вашите нужди в бобини с конци.4. [Пълен набор от инструменти] Ръчно намоточная машина и карти мулине, за да се запази пръстени и други инструменти, за да помагат за увеличаване на ефективността на шевни операции.5. [Използване на функцията] Този комплект нитяных карти ще ви помогне с организиране и разгръщане на останалите направления, запази игли работи, за предотвратяване на техните заплитане.Спецификация : Тип елемент : Пластмасова нишка БобинаМатериал : пластмаса, МеталЛспецификация : 1 Set Usage : Household Application Обхват : Повечето ситуации Списък на пакета : 120 x Пластмасова нишка бобина1 x Ръчно разгъната Machine4 x Конци карта Company пръстени.

Спецификация

Item Type:
 Plastic Floss Bobbin
Material:
Plastic, Metal
Specification:
1 Set
Usage:
Household
Application Scope:
Most Situations
Package List:
120 x Plastic Floss Bobbin :
1 x Manual Winding Machine :
4 x Floss Cards Holding Rings :

Избор на клиенти