.

.

CYHO Sports Head Strap Lady Ladies Girls Widen, Комплект Аксесоари За катерене;Открит;за Пътуване на открито;Колоездене на открито, 220x80x5(мм), зелени, 2 бр.

CYHO Sports Head Strap Lady Ladies Girls Widen, Комплект Аксесоари За катерене;Открит;за Пътуване на открито;Колоездене на открито,

BGN 3.94
Налично
Налично

Неговата употреба за пот е по-широк размер, нескользящую конструкция, умерена гъвкавост и удобство в чорап.Той има дълъг срок на експлоатация благодарение на износоустойчивост.Тя е здрава благодарение на солидна игла и конец, а външния му вид е елегантен и красив.Той може да е по-удобно да абсорбира потта по време на тренировка и има функция за бързо изсушаване.Стилен дизайн позволява лесно да се контролира най-различни поводи.Приложими случаи : Катерене;Отворен;Открит пътуване;Открит колоездене;Спорт на открито;Стая за йога;Денс студио;Кино;Душ-кабина;Училище Цвят : зелен Материал : Памучен смес Форма : Форма на кръг с общо тегло нето : 30(г) Дължина : 220(мм) Широчина : 80(мм) Височина/дебелина : 5(мм) кръст Бод Пакет включва : 2 бр. : Неговата употреба за пот е по-широк размер, има нескользящую конструкция, както и умерено гъвкави и удобни в чорап Той има дълъг срок на експлоатация благодарение на износоустойчивостта Тя е здрава, благодарение на своята здрава игла и конец, а външния му вид е елегантен и красив, Той може да абсорбира потта по-удобно по време на тренировка и има функция за бързо изсушаване Го стилен дизайн може лесно да се контролира различни поводи, Изработени от тъкани, подходящи за спорт, меки и удобни, сухи и диша, което позволява да се съсредоточи върху переживании удоволствието от спорта може да се използва за различни фрази, да се насладите на всички видове спорт, Подходящи за практикуване на йога, фитнес, бягане, каране на колело и т.н. Има много начини да се носят : стайлинг лента за глава, лента за коса, лигавник, гривна Приложимите случаи : у дома, на открито, студио за йога, денс студио, фитнес зала, детска площадка, къмпинг и т.н. Приложими хора : 16 и повече години може да се използва за Уведомяване : 1 да се Съхранява далеч от огъня , за да се избегне изгаряне на продукта 2. Можете да го зажимать клипсой при сушене, за да не загуби 3. Не може да се пере в перална машина, е необходимо машинно метод за разделяне на цветовете, не може да изложи се дават на химическо чистене, хлор белина, не може да се суши, глади, трябва да изсъхне.

Спецификация

Избор на клиенти