.

.

Горната централна Покриване на Арматурното табло,Горна Тапицерия на Арматурното Табло Тире Хронометър 958 552 189 01 OL7 Замяна за C 2011-2017(ярко червено Хронометър)

Горната централна Покриване на Арматурното табло,Горна Тапицерия на Арматурното Табло Тире Хронометър 958 552 189 01 OL7 Замяна

BGN 448.23
Налично
Налично

Внимателно проектиран в съответствие с оригиналната спецификация за добра пригодност, можете директно да замени първоначалната. 【Лъскава съвместимост】Произведена на базата на оригиналния стандарт, на горния капак на таблото е идеален заместител за 2011-2017 години.Моля, потвърдете своя модел, преди да купите. Разхлабете ключалката декоративни капачки на оригиналния автомобил с помощта на инструмента 2. Освободете ключалката най-десния воздуховыпуска на централната конзола 6.Той е изработен в съответствие с оригинални заводскими стандарти и е много подходящ за вашия модел. 【Лесна инсталация】изящна изработка, не се изисква програмиране, няма сложни стъпки инсталация, удобно да работи. Освободете ключалката воздуховыпускного дупка от дясната страна на централния пулт за управление sn 5.Висока характеристика и надеждна работа, лесен монтаж.Добро качество не само може да осигури по-сигурна гаранция за живота си,но и добри материали могат да увеличат продължителността на живота на продукта.Практичен и лесен за употреба.Добра замяна, директна подмяна на стария или счупен.Построен на строги изисквания OEM, конструированный за да има същата форма, във форма и функция като част от OEM първоначално. Махнете воздуховыпускное дупка от лявата страна на централния блок за управление на sn 4.Този практичен инструмент ви непременно ще се нуждаете.Построен на строги изисквания OEM, конструированный за да има същата форма, във форма и функция като част от OEM първоначално. 【Отлична производителност】Професионално направена горната централна делото тире, цвят кафяв, ще даде на вашия автомобил луксозен и уникален вид на таблото. 【Материал ABS】Горната централна покриване на арматурното табло е изработена от висококачествен материал ABS, устойчиви на висока температура, здрав и издръжлив, лесен за почистване. Щепсел 3 P окабеляването на хронометъра се поставя от точка А до точка В и се свързва към секундомеру 10. 【OEM】Номер на производителя връзки 958 552 189 01 OL7, покриване на централния панел с хронометър може добре отговарят на вашия автомобил.

Спецификация

Item Type:
 Upper Center Dashboard Cover
Material:
ABS
OEM:
 958 552 189 01 OL7
Package List:
1 x Upper Center Dashboard Cover :
1 x Stopwatch :
1 x Wire Harness :
1 x Decoder :

Избор на клиенти