.

.

Вретено с ЦПУ 500 W, Yofuly ER16 Висока Скорост С Въздушно Охлаждане Бесщеточный въртящия Мотор + DC Бесщеточный Контролер на Двигателя + DC 48 v Мощност + 55 мм Скоба+11 бр.

Вретено с ЦПУ 500 W, Yofuly ER16 Висока Скорост С Въздушно Охлаждане Бесщеточный въртящия Мотор + DC Бесщеточный Контролер на

BGN 111.20
Налично
Налично

Ниски смущения при работа щеточного на двигателя на искра не се формира, което значително намалява намеса от искри отдалечен радиоприемнику.Ниско ниво на шум - без четка триене намалява значително по време на работа, шум е много по-ниска, а стабилността се подобрява значително.Дълъг живот - Износване на безщеточного мотора е значително намаляло, и триене, носещи предимно отпадне, и продължителността на живота е значително подобрен.Контролер бесщеточного на двигателя за постоянен ток - обикновено се използва за трехскоростного напрежение 24, 36, 48, от 20 до 50 В. Съвместима квадратна вълна има зала и не е в залата, с функция за управление на скоростта на потенциометъра.Консумирана мощност : AC110/260 В, на изхода : DC 48, 12,5 А. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви дадем задоволително решение.

Спецификация

Избор на клиенти