.

.

Калъф FINCIBO е Съвместим с Samsung Galaxy А01 5,7 инча 2019, Кожен Двойна портфейла Folio TPU Калъф, 2 Големи Джоба с Двоен Капак, няколко Слотове за карти, каишка на бутона за Galaxy А01 - Р?

Калъф FINCIBO е Съвместим с Samsung Galaxy А01 5,7 инча 2019, Кожен Двойна портфейла Folio TPU Калъф, 2 Големи Джоба с Двоен Капак,

BGN 4.07
Налично
Налично

Премиум Кожен портфейл Калъф е изработен от напълно изкуствена гладка мека ( изкуствена , изкуствена ) на кожата.Снабден с допълнителни слотове за карти за достъп до бизнес-карти, кредитни карти и удостоверениям личност.Направи така, че да е обърнат и осигуряват пълна защита от падане на телефона.Лесно обединява всичките си карти и пари с вашия мобилен телефон.Лесно е в движение и лесно да носите със себе си. - Премиум кожен портфейл калъф е изработен от напълно изкуствена гладка мека ( изкуствена , изкуствена ) на кожата. - Идва с допълнителни слотове за карти за достъп до бизнес, кредитни и идентификация на карти. - Допълнителен клапан за поверителност по средата може да се използва като разделител за поверителност, за да скриете вашето лично документ за самоличност и информация за картата.Поставете допълнителни карти в щит за поверителност от една страна, а от другата страна ще бъде гладка и мека на екрана на вашия телефон.Може да се използва като защитен екран при затваряне на чантата си. - Направи така, че да е обърнат и осигуряват пълна защита от падане на телефона. - Лесно обединява всичките си карти и пари с вашия мобилен телефон. - Лесно в движение и лесно да носите със себе си.Съвместим с Samsung Galaxy А01 5.7 инчов 2019.

Спецификация

Избор на клиенти