.

.

SprayTec Градински Маркуч Дюзата на Пръскачката – heavy duty Метален Пистолет-спрей с Пистолетной дръжка на Спусъка. 9 регулируеми модели са Най-подходящи за ръчно поливан?

SprayTec Градински Маркуч Дюзата на Пръскачката – heavy duty Метален Пистолет-спрей с Пистолетной дръжка на Спусъка. 9 регулируеми

BGN 50.64
Налично
Налично

????ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ТРАЙНОСТ : Дюза на маркуча Spray Tec сверхпрочно изработено от 100% метален корпус и спусъка на куката.Този спрей също има качествена анодированную финала за предотвратяване на ръжда, корозия и износване.Удароустойчив гумирани циферблат безеля защитава пръскачка от случайни капки. ????ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА КОМФОРТ : мека гумена дръжка прави тази дюза за напояване лесно и удобно в очакване.Предни спусъка пистолетной ръкохватката лесно се свива и се определя допълнителна катарама за непрекъснато пръскане.Леки плавни стъпки при превключване между съвпадение ще ви изненада.Всички тези критични елементи от дизайна гарантират, че вашата ръка не ще се умори след продължителни периоди на употреба. ????9 МОДЕЛИ ПРЪСКАНЕ : изберете от мастилено-струйни, пълни, соакерных, мъгляви, плоски, вертикални, ъглови, конусных и душ модели за пръскане, за да отговори на всички ваши нужди от поливане.Регулируеми настройки, за да предоставят различни налягане на водата, за всичко, от почистване на двор до замъгляване на нежни цветове в градината. ????СЪВМЕСТИМОСТ С ВАШИТЕ МАРКУЧИ : Подходящ за всички градински маркучи САЩ - 3/4" Темата на градински маркуч (GHT).Никакви адаптери не е необходимо!Една част конструкция и няколко вътрешни от каучук и запечатване на пръстените осигуряват трайно уплътнение за намаляване на течове. 5 БЕЗПЛАТНИ сверхмощных гумени шайби в комплект. ????ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ : Шланговые дюзи Spray Tec идват с доживотна гаранция за дефекти в материала и изработката и обслужване от световна класа, без никакви задължения!Просто се свържете с нас и ние ще се погрижим за това, да сте останали доволни на 100% .

Спецификация

Избор на клиенти