.

.

Продажба! $25 0ff!Набор за пробиване на Центъра на Пръстените Монети в полдоллара. Идва с пуансонами 1/2 и 3/8, с щампи и 6 подложки!

Продажба! $25 0ff!Набор за пробиване на Центъра на Пръстените Монети в полдоллара. Идва с пуансонами 1/2 и 3/8, с щампи и 6 подложки!

BGN 59.99
Налично
Налично

Здравейте!!Този списък е предназначен за набиране на централната удар за монети в полдоллара.В комплекта са включени 6 распорных пръстени за десятицентовика, пени, никел, четвърти, Златна/на президентската доларова монета и канадския голям пени 25,5 мм!!!!!Някои дати се различават по размер на голям пени.Корпус удар привързана към монета от 50 цента и се предлага с 2 пуансонами и щампи с размер 1/2" и 3/8"!!!Punches ще има опашка 1/2 инча.Punches са изработени от инструментална стомана O1 с дължина 2 инча.Зреене, и земята е куха, и облекчение, за да е по-лесно пробиване и да се получи монета обратно.Матрица също изработени от инструментална стомана, закалена и има релеф , така че шаблонът се пада.Това алуминиев корпус и водач, която е просто ДЪРЖАЧ за удар и удар от инструментална стомана.Алуминиев корпус и употреба насочват пуансон на печата и всеки път се държат подпори и монетата в центъра е центрированного дупки!!!!Общата височина е 2-3/4 инча с монета.В O. D. is 1-5/8. Това трябва да се използва само в пресата.Чукове разрушават punches за много кратък период от време, въпреки че, така че това ще доведе до анулиране на гаранцията, без изключения.Благодаря ви за вашия бизнес, и добър ден!.

Спецификация

Избор на клиенти