.

.

SHUNDA е Съвместима с Pixel Google 6, Ултра Тънък Кожен Портфейл Магнитна Обтегач Слот За карти Калъф за носене, Слот За карта Скоба устойчив на удари Калъф за Google Pixel 6 6.4 - Каф?

SHUNDA е Съвместима с Pixel Google 6, Ултра Тънък Кожен Портфейл Магнитна Обтегач Слот За карти Калъф за носене, Слот За карта

BGN 11.34
Налично
Налично

Портфейл слот за карти Калъф за телефон, специално предназначен за Google Pixel 6. Моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването.Портфейл слот за карти калъф за вашия телефон, като се използва висококачествена кожа + TPU броня перфектна комбинация 360 ° цялостна защита на вашия телефон, устойчив на надраскване, удар, анти-пръстови отпечатъци, противоскользящий.Портфейл слот за карти калъф за мобилен телефон, лесна кожена дизайн на чантата се състои от слотове за карти и отделение за банкноти. (3 слота за карти, 1 джоб за пари) правят живота по-удобен, не трябва да вземат със себе си обемист портфейл.Скоба слот за карти, вие може да коригира съответния ъгъл по желание, можете да гледате филми и видео с удоволствие.Точно рязане : всички пристанища точно издълбани, както и всички бутони, контроли и портове могат да бъдат лесно отстранени, без разглобяване на корпуса.Лесна инсталация. ① Проста кожена дизайн на чантата се състои от слотове за карти и отделение за банкноти.(3 слота за карти,1 джоб за пари). ② Магнитна обтегач Флип Дизайн, пълна защита на устойчивост на удар, устойчивост на надраскване и пръстови отпечатъци. ③ Скоба слота за карти с памет,Подходящ ъгъл на наклон може да се регулира по желание. ④ Защита на грижа за камера, Повдигна край на камерата 1.2 мм и Устойчивост на надраскване.В пакета включва : 1 * Google Pixel 6 6.4" калъф за телефон.

Спецификация

Избор на клиенти